Maandagavond#38 – terugkomen

in Zaal Zirkus (fameus) - op zondag

De Maandagavonden zijn terug!

Om het lekker verwarrend te maken gaat Maandagavond#38 door op zondag 1 oktober. Maar dit jaar zijn we OP DRIFT en dus vonden we dat eigenlijk wel gepast. Zondag 1 oktober gooien we de deuren voor jullie open in Zaal ZIRKUS, waar we het gaan hebben over ‘terugkomen’. De Antwerpse muzikant Hendrik Lasure, die we al lang probeerden te strikken voor ons piepkleine podium, zal onze avond vleugels geven. En Ellis, Freek en Suzanne zijn er natuurlijk ook weer bij. Het affichebeeld wordt dit jaar gemaakt door Betül Sefika.

Vanaf 19u is er gratis verse soep en om 20u begint de avond echt.
LOCATIE: Zaal Zirkus bij Fameus (Zirkstraat 36, 2000 Antwerpen)
Reserveren doe je via info@denwetijd.be

 

 

 

Wat is dat met die Maandagavonden OP DRIFT?

Het was even spannend… Na ons vertrek op de Paardenmarkt, zat onze maandelijkse traditie zonder dak boven het hoofd en wisten even niet wat en hoe. Maar aan het begin van de zomer kregen we een mailtje waarin stond; ‘Beste De Nwe Tijd, misschien kunnen de Maandagavonden in onze zaal?’ En even later van iemand anders; ‘Beste Maandagavond, komen jullie niet bij ons?’ En nog een, en nog een. Kortom, zonnestralen in onze mailbox. En na het bekijken van al die fijne nieuwe plekken in Antwerpen, besloten we dan ook om niet te kiezen, maar om ze te gaan uitproberen! En of het dan in Zaal Zirkus, de woonkamer van Suzanne of Het Bos is, dat laten we jullie zeker op tijd weten.

Elke maand zoeken we, drijven we en komen we thuis op een ‘plek’ die we goed kennen en tegelijkertijd steeds voor het eerst zal zijn. De Maandagavonden OP DRIFT. Kun je je verankeren zonder ankers? Kunnen we meebewegen met de wind? En wanneer zweven we te ver of komen we te los?