Holy Shit

Suzanne Grotenhuis

Twee jaar geleden verdwaalde theatermaker Suzanne Grotenhuis in Schotland. Niet tijdens een wandeling in het hoogland, maar tijdens het grootste en drukste theaterfestival ter wereld; het Edinburgh Fringe Festival. Ergens in de maand dat zij daar haar solovoorstelling speelde raakte ze ineens alles kwijt; de weg, zichzelf en een heldere kijk op de toekomst.

Holy Shit is een onwaarschijnlijk en ontroerend relaas over iemand die opkrabbelt in een wereld die steeds sneller lijkt te gaan. Een verhaal over verlies, en hoe je tijd kunt vinden om daarbij stil te staan.

Suzanne Grotenhuis bewijst opnieuw, met deze opvolger van On Ice, dat ze van elk onderwerp sprankelend en humoristisch solotheater kan maken.

Deze slideshow vereist JavaScript.

Pers quotes over Holy Shit:

“Op een indringende en tegelijkertijd zachte vertelmanier, waarin Suzanne Grotenhuis zo uitblinkt, komt haar persoonlijke verhaal heel universeel over. Wat een actrice, wat een persoonlijkheid! De opgewekte gevoelens van machteloosheid, de verwoorde frustraties, de dagelijkse ongemakken en existentiële twijfels, dat alles is ontroerend herkenbaar.” (Tuur Devens, De Theaterkrant, 14-11-2022)

“Met deze solo helpt Grotenhuis haar publiek aan een lach, een traan en een stevige motivatie om wat meer tijd te nemen voor jezelf. Zonder zweverigheid. En met veel rollende grote en kleine lachsalvo’s.” (Els Van Steenberghe, Knack, 3-11-2022)

 

 

Kijken & Luisteren