M.O.T. – Wat we nog te zeggen hebben over de liefde

Al vier seizoenen lang brengen de makers van De Nwe Tijd elke maand in hun eigen huis een nieuwe Maandagavond. Op het kleinste podium van Antwerpen brengen zij grote thema’s en persoonlijke verhalen samen in een eenmalig programma met gasten, muzikanten en interviews. Sinds vorig seizoen gaan zij met die Maandagavondenook op tour waarbij ze steeds samenwerken met nieuwe gasten.

Maandagavond On Tour (M.O.T.) – Wat We Nog Te Zeggen Hebben Over De Liefde wordt een programma over (u raadt het al) de liefde. Zeker na dit afgelopen jaar waarin de ander toch ook een beetje vreemd werd en de spontane aanraking onder druk stond, buigen Rebekka de Wit, Suzanne Grotenhuis en Freek Vielen zich graag andermaal over dit eeuwenoude en altijd actuele thema. Hoe ervoeren we de afgelopen periode de liefde en wat willen we meenemen naar betere tijden?

Multitalent en allround performer Lisa Verbelen zal hen op deze zoektocht vergezellen. Verbelen is medeoprichter en speler van BOG, maar maakte ook furore met haar muzikale solo’s. Bij de komende M.O.T.zorgt zij voor nieuwe muziek en teksten.